Nejste jen co jíte, jste hlavně to co pijete!

10.03.2014 21:28

Nejste jen co jíte, jste hlavně to co pijete!

 

Náš život, naše planeta. Více než 70% zemského povrchu je voda.

Nicméně, většina z toho-98% - je slaná voda. Pouze 2% zemského H20 je sladká voda, jíž můžeme pít, a to téměř všechno je v pasti zmrazených ledovců.

Voda je životně důležitou tekutinou v našem těle. Člověk dokáže přežít týdny bez jídla, ale bez vody jen 2 – 3 dny.Tělesná voda je nejvíce zastoupenou a nejvýznamnější komponentou lidského těla. Její množství se běžně u mladého muže pohybuje mezi (55 % – 65 % celkové hmotnosti), u běžné mladé ženy jsou hodnoty nižší (asi 53 % celkové hmotnosti).


Dospělý člověk by měl vypít cca 20 – 40 ml tekutin na 1 kg tělesné hmotnosti za 24 hodin, což je cca 2 – 3 l tekutin denně.  U dětí probíhá výměna látek mnohem rychleji než u dospělých, proto musí dítě v průběhu dne rovnoměrně přijímat větší množství vody (s ohledem na jeho tělesnou hmotnost).Výsledek z kalkulačky pitného režimu ovlivňuje zdravotní stav.

Pokud si toto uvědomíte nezbyde nic jiného než přijmout názor, že nejste jen to, co jíte, ale jste určitě to, co pijete!

To je důvod, proč je pro vaše zdraví tak důležitá voda.

Nabízíme postřehy a informace, snadno pochopitelné vědecké vysvětlení o tom, proč je důležité, aby jste věnovali velkou pozornost tomu, jakou vodu pijete a jak voda  přímo ovlivňuje Váš život.

Na našich stránkách Vám přinášíme jednoduché a účinné řešení, jak ovlivnit kvalitu vody, kterou " programujete" svoje tělo.



Více zde: https://napojzivota.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz